Word sponsor

“Investeer met uw bedrijf en plant bomen met al uw medewerkers. Elke reden is goed.” Louis De Jaeger, The Biggest Tree Plant

Download hier de folder.

Interesse? Contacteer: degrootsteboomplantactie@debetrokkenpartij.be

Wat?

Samen planten we de komende maanden 100.000 bomen. Uw bedrijf kan hieraan meedoen. Doneer een boom aan een van de 100 voedselbossen. Schenk een cadeau-boom aan je medewerkers en klanten. Organiseer een ‘tree building’ met je team.

Want

Een boom planten is een investering voor toekomstige generaties. Het is collectieve hoop met opgestroopte mouwen.

Dus

Word greenleader. Geef de functie van plantmanager een nieuwe en extra dimensie. Inspireer en mobiliseer uw collega’s en de bedrijven uit uw netwerk.

Waar

Ga met al uw collega’s bomen planten in één van onze 100 geselecteerde voedselbossen, op uw bedrijfsterrein, op de parking, in de grote inkomhal, in de groenzone bij al uw vestigingen én bij de collega’s thuis. Maak er een sterke teambuilding en een fijn coronaproof feest van. Wij organiseren alles op maat van uw bedrijf. Of schenk uw medewerkers en klanten cadeau-bomen (verjaardag, geboorte, troost, geluk…). Wij garanderen het planten van de bomen, niet aan de andere kant van de wereld maar op een plek in een straal van maximum 30 kilometer van uw terrein…

Waarom

ECOLONOMIE

Bomen hebben een hoge ROI. Investeer met uw bedrijf en plant bomen met al uw medewerkers om CO2 uit de lucht te halen, extreme droogte en overstromingen te voorkomen, voedsel en schaduw te voorzien, vogels en bijen te helpen, fijn stof te reduceren. Ga collectief voor een futureproof bondgenootschap. Communiceer erover naar uw klanten en partners in een attractieve CSR - imago of HR-campagne.

Waarom

VERBINDING MET ZICHZELF, ELKAAR EN DE NATUUR

Onder bomen vinden al duizenden jaren belangrijke gebeurtenissen plaats. Investeer met uw bedrijf en plant bomen met al uw medewerkers omwille van de diepere betekenis die ze belichamen: bomen staan voor genezing, kracht en bruisende vitaliteit. Plant wensbomen, rouw- en troostbomen, knuffelbomen, geboortebomen, … Leg een plek aan waar je medewerkers kunnen ademen. Ga collectief voor meer verbinding met de natuur.

 

Zo helpen u en uw bedrijf dit mee verwezenlijken

Be a sponsor - Grab a Shovel -Engage your community

 1. Geef uw engagement vorm en weerklank dankzij de cadeau-bomen.
 2. Ga voor extra ondersteunende waarden: The Biggest Tree Plant organiseert op maat van uw bedrijf een coronaproof team-tree-building.
 3. Waarvoor dient het sponsorgeld van uw bedrijf? Het geld dat u sponsort gaat naar de huidige organisatie en verdere (internationale) ontwikkeling van deze campagne. The Biggest Tree plant bouwt ook een fonds op om recurrent en wereldwijd bomen te helpen planten waar wettelijk mogelijk.

Ga voor één van deze sponsorpakketten (indien je een bedrijf bent, ontvang je voor deze sponsoring een factuur om dit in te brengen)

Zaailing (500,00 €)

 • Ontvang 10 cadeau-bomen voor uw medewerkers en klanten

Doneer 500,00 €

linde (5K)

 • Ontvang 25 cadeau-bomen voor uw medewerkers en klanten. Ga samen met 25 teamleden op een onvergetelijke tree building.

Doneer 5000,00 € - Zie je naam verschijnen op de partnerpagina

es (10K)

 • Ontvang 50 cadeau-bomen voor uw medewerkers en klanten
 • Ga samen met 50 teamleden op een onvergetelijke tree building

Doneer 10.000,00 € - Zie je naam verschijnen op de homepage en partnerpage

beuk (20K)

 • Ontvang 100 cadeau-bomen voor uw medewerkers en klanten
 • Ga samen met 100 teamleden op een onvergetelijke tree building

Doneer 20.000,00 €  - Zie je naam verschijnen op de homepageen partnerpage

Eik (40k)

 • Ontvang 200 cadeau-bomen voor uw medewerkers en klanten
 • Ga samen met 200 teamleden op een onvergetelijke tree building

Doneer 40.000,00 €

Zie je naam verschijnen op de homepage, partnerpagina en ontvang gepersonaliseerde branding