Ontdek het project

The Biggest Tree plant

Wat

Plant een boom – geef een boom. Iedereen ter wereld plant 1 boom of geeft er één cadeau aan één van de meer dan honderd voedselbossen die meedoen met onze actie. Zelf geen plek of wil je anderen aanzetten om ook te planten? Doneer een boom aan één van onze voedselbossen of geef een cadeau-boom cadeau!

Want

Een boom planten en lokale projecten steunen zijn een investering voor toekomstige generaties. Het is collectieve hoop met opgestroopte mouwen.

Dus

Word greenleader en plant een boom of geef een boom. Zet je buren, vrienden en familie aan om dit ook te doen.

Waar

In je tuin heb je vast nog wel plek, misschien samen met je buren, bij je ouders, op het terrein van je vereniging, op je werk of waar je maar kan. Zelf geen plek? Steun ons door bomen te doneren of geef een boom cadeau.

Waarom? Elke reden is goed!

Plant een boom om CO2 uit de lucht te halen, extreme droogte en overstromingen te voorkomen, voedsel en schaduw te voorzien, vogels en bijen te helpen, fijn stof te reduceren. Plant een boom voor de volgende generaties. Onder bomen vinden al duizenden jaren belangrijke gebeurtenissen plaats. Plant een wensboom, rouw- of troostboom, knuffelboom, geboorteboom, … Ga voor meer verbinding met de natuur.

 

       

Doneer een boom, geef een cadeau-boom of doe mee aan een teambuilding!