De Boom-Bon: hét cadeau dat voor meer bos zorgt

Vandaag is de laatste dag dat we het ideale cadeau kunnen kopen voor kerst. Oftewel de ideale periode om een nieuwjaarscadeau te zoeken. Het is niet evident om tijdens deze periode samen te komen met onze geliefden, toch kunnen we vanop afstand onze appreciatie laten blijken. De beste cadeaus zijn uiteraard cadeaus die vanuit je hart komen: een zelfgemaakt kunstwerk, een gepersonaliseerd liedje op de gitaar of een fotoalbum met jullie mooiste herinneringen.

Greenpeace heeft een mooie campagne waarmee je ‘niets’ kan geven aan je geliefden, waarvan de opbrengst gaat naar hun fantastische campagnes. Wij hebben voor het eerst een cadeau waarmee je bomen kan geven aan je lievelingsmensen. De boom-bon. Per bon die je geeft zorgen wij ervoor dat er 5 bomen worden aangeplant op één van de 100-tal terreinen die meedoen aan “The Biggest Tree Plant”.

The Biggest Tree Plant is een campagne waarmee we 75 hectare grond hebben verzameld over heel België, één voor één gemotiveerde grondeigenaars die een voedselbos willen aanplanten. Voor hen zamelen we geld in omdat bomen nu eenmaal iets kosten én we vinden dat boomplanters beloond moeten worden.

Nog op zoek naar een last-minute cadeautje? Koop hier een Boom-Bon.

 

Wat moet je doen na het aankopen van zo’n Boom-Bon?

Niets! Gewoon de bon cadeau geven, wij doen de rest. Wij zorgen ervoor dat die bomen aangeplant worden door één van de grondeigenaars die mee doen aan deze campagne.